Norsk

Norges største Engleinvestor om Innovasjon og MangfoldÅ foreslå en korreksjon Vennligst Logg inn

For hovedpresentasjonen, Trond Riiber snakket om hans erfaring i McKinsey og hans inspirasjon for å starte TRK Group for å hjelpe små innovative bedrifter som engleinvestor og konsulent.
Trond Riiber forteller om hans inspirasjon for å starte TRK Group for å hjelpe små innovative bedrifter som engleinvestor og konsulent.

Det var 24. Oktober 2017, kl. 0830 på Vinterhagen til Sentralen i Oslo, og Prepptalk arrangert enn spennende morgenmøte. Arrangements tittelen var “Norges største Engleinvestor om Innovasjon og Mangfold”. Det var Trond Riiber Knudsen, grunnleggeren fra TRK Group, som presentert. Det var også andre presentasjoner om innovasjon og suksesshistorier. Det var enda underholdning med musikk fra Ove-Kenneth Nilsen og poesi fra Vigdis Jordal.

Denne to suksesshistorie fra flyktninger til Oslo som startet opp små bedrifter var inspirerende.

Den første var Wide-ink som har en mobilfrisør. Du kan se mer om det på YouTube her ned.

Den andre var International Sandwich Brothers, og du kan se mer om prosjektet på nettside Sandwich Brothers.

Åsa Roth presentert om putene BBHugme, som produserer putene for gravide og ammende.

For hovedpresentasjonen, Trond Riiber snakket om hans erfaring i McKinsey og hans inspirasjon for å starte TRK Group for å hjelpe små innovative bedrifter som engleinvestor og konsulent.

Noen trender at Trond snakte om er at med teknologi, land i Afrika kan hoppe industrialiseringsprosessen for å dra rett og slett inn til IT-era.

En andre trend er at i kort fremtiden skal vi ha smartere samfunn med bedre ressursbruk for mindre sløsing. Trond Riiber gikk noen eksempel om hvordan vi har ikke en god bruk av våre ressurser. Vi har biler som brukes bare 2,6% av tidene for å ble kjøret. 96% av tiden gjennomsnitt er biler parkerte. Gatene også er en eksempel av dårlig bruk av ressursene. Bare 5% av tidene er bilene på gatene.

Trond snakte om såkalt Global Unicorn Club. Denne er startup selskapene som har verdi mer en enn milliard dollar. Kategoriene inkluderer e-commerce, sosiale, internett software og tjenester, Fintech, cybersekurhet, on-demand, big data, helsen, media, hardware, mobile software og tjenester, og eiendom. Det er 197 slik selskaper i hele verden opp til nå.

Om du snakke norsk bedre enn meg, vennligst logg in for å hjelpe med å forbedre min norsk.

 

 

 

 

Komme med et forslag
Close suggestion window?No suggestions found for this article

About the author

Dimitris

Add Comment

Click here to post a comment

Login

Existing Users Log In
 Remember Me  

Register

New User Registration
*Required field